explicitClick to confirm you are 18+

AFRICUNIA: Son Teknoloji Finans Hizmetleri

tokenexpertSep 27, 2018, 3:52:02 PM
thumb_up1thumb_downmore_vert


GİRİŞ

Geleneksel finansal kurumlardaki gelişmenin durgunluğu, dünyadaki insanlar için en önemli sorunlardan biridir. Değişim zamanının geldiğini düşünüyorlar. En son teknoloji ve inovasyona dayanan bir dijital ekonominin yeni dönemi, yeni nesil bankacılık ve finans hizmetlerine başladı.

Cryptocurrency ve blockchain teknolojisinin dünyadaki bir sonraki yenilikçi büyüme dönemine yol açacağını düşünüyorum. Kripto para birimlerinin başlatılması ve benimsenmesi büyük olmuştur, ancak paranın ilk etapta yaratıldığındaki yankı çok büyük değildi.

Hükümet düzenlemelerindeki belirsizlik, birçok kripto para birimi takasında güvenlik eksikliği, hızla zenginleşme fikrinin yanlış inanışı ve kripto para biriminin gerçek yetenekleri hakkında farkındalık eksikliği, dünyanın karşı karşıya kaldığı birçok zorluğun sadece birkaçıdır. Mevcut platformlar ile ilgili tüm sorunları çözebilecek blokzinciri teknolojisine dayanan yeni platform hakkında ne düşünüyorsunuz?

ÇÖZÜM AFRICUNIA

AFRICUNIA, ekonominin mevcut zorluklarını anladı ve blockchain teknolojisine dayalı dijital para birimi üzerinde çalışan yeni bir kripto bankası kuruyor. Geleneksel bankacılık ve dijital para birimi arasındaki uçurumu kapatmaya çalışıyorlar. Bankaların doğru kripto para birimine yatırım yapabilmeleri için çözümler üretmek, platformun ana misyonlarından biridir. Platformlarının birçok özelliğini sundular ve bunlardan birkaçı aşağıda bahsediliyor.

- Tüm yasalara tamamen uygun olan, belirtilmiş fonlarda sürdürülebilir yatırım

- Hesap verebilirlik ve blockchain teknolojisine dayalı Şeffaf Yatırım Platformu

- Düşük maliyete sahip platformda çeşitli yatırım seçenekleri sınıfı

- Bilgisayar problemlerini çözmek için AFRICUNIA PROTOCOL CONSENSUS ALGORITHM (APCA)

- AFCASH, platformda, fiat para birimi ve kripto para birimi arasındaki açığı kapatan değer değişim mekanizmasıdır.

- AFRICUNIA Bankacılık platformunda saklanan verilerin güvenliği için Dijital Geçiş Teknolojisi

Geleneksel finansal kurumları içeren kripto paraya dayalı benzersiz bir bankacılık ekosistemi sundular. Finansal dünyanın yeni neslinde devrim yaratacak olan blockchain teknolojisi 3.0 yaratıyorlar. AFRICUNIA, platformlarının entegrasyonu için dünyanın en iyi ödeme ve bankacılık kurumları ile ortaklık kurmuştur.

Ekip, teknolojinin gücünün geleneksel ekonomide gerçek bir değişim yaratabileceğine ve güçlü bir temel yardımıyla, hedeflerine ulaşabileceğine inanıyor.

Sonuç

Geleneksel kurumlar ellerinden gelenin en iyisini yapmakta, ancak teknolojinin şu anki gelişimi göz önüne alındığında, teknolojiden hiçbir yardım almadan bitiş çizgisine ulaşabilmeleri imkânsız görünmektedir. Aslında herhangi bir son nokta yoktur, süreç zamanla sürdürülmesi gereken sürekli bir egzersizdir, aksi takdirde insanlığın geleceği tehlikede olacaktır. Cryptocurrency, mevcut ödeme sisteminin alternatifi için bir cevaptır.

Kripto para biriminin genel kabulü için çözümler üretiyorlar ve işi tamamlamak için deneyim ve beceri gerektiren işin doğası göz önünde bulunduruluyor. İnsanların güvenli ve güvenilir olan uygun hizmetlere ihtiyaçları vardır. Blockchain teknolojisi, güvenli ve geleceğe hazır uygulamaları üretecek, merkezi olmayan bir finansal varlık ağı oluşturabilir.

Kripto para biriminin mevcut finansal kurumlar ve hizmet sağlayıcılar grubuna entegrasyonu için mükemmel bir zaman olduğunu düşünüyorum. Cryptocurrency ve Blockchain teknolojisinin geleceği hakkında siz ne düşünüyorsunuz?


Website: https://www.africunia.com/

Announcement: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2847593

Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5027394.0

Telegram: https://t.me/africunia