explicitClick to confirm you are 18+

Orbis - нова платіжна система

panjkeOct 25, 2018, 11:34:14 AM
thumb_up2thumb_downmore_vert

Привіт мої дорогі друзі і сьогодні ми поговоримо про ORBIS ICO. Ці хлопці збираються зробити революцію на Глобальному музичному ринку! Проект почав розробку у лютому 2017 р. - тестування успішних платформних блоків Орбісу. Сьогодні компанія Orbis - це велика спільнота з тисячами користувачів. Мета BitSong полягає в тому, щоб забезпечити глобальний блок-схеми децентралізовані інновації на всьому новому рівні шляхом надання безготівкового, анонімного та безпечного методу оплати.

Тим часом, ORBIS розробив куплені фіати на основі децентралізованих інновацій блоків з їх криптовалютних грошей. Криптова монета ORBIS може бути змінена на фіктивну готівку, а також доступ через банкомати.

ОРБІС також запропонує нову банківську базу послуг на основі моделі блокчейнів для численних клієнтів, які керують рахунком. ОРБІС буде лише криптовалютною платформою, яка надає банківські послуги у своїй робочій системі. Клієнти можуть використовувати власну дебетову картку або кредитну картку на платформі ORBIS, не обмінюючи свої грошові кошти на будь-яку криптографічну монету. Вони можуть попросити картку ORBIS через свій офіційний веб-сайт. Багато в чому так само, як традиційні банки, ОРБІС надасть кредити своїм клієнтам, запускає підтримку нових організацій, а також отримують премії за маркуванням інвестицій, отриманих від ORBIS.

Переваги проекту:


Тим часом, ORBIS розробив куплені фіати на основі децентралізованих інновацій блоків з їх криптовалютних грошей. Криптова монета ORBIS може бути змінена на фіктивну готівку, а також доступ через відділення банкоматів, POS та ORBIS, які будуть доступні по всьому світу. Філії будуть створенням з урахуванням того, що кінцева мета - зробити продукти та послуги ОРБІС доступними для приватних осіб у повній комплектації для простоти трансакцій, ризику та, крім того, більш масштабного обсягу.

Що Orbis має намір зробити, це забезпечити ефективне та корисне обслуговування своїх користувачів, а також запропонувати те, що відрізнятиме їх від інших. Питання, які буде розглянуто Orbis, - це вартість від бар'єрів, які зазвичай є посередниками у операціях, встановлені обмеження, такі як мінімальна або максимальна сума депозиту та вилучення, тривалий час очікування, що ускладнило здійснення миттєвих операцій, та складна документація і бюрократія. Завдяки технологіям блок-чейнів і платформі з простим дизайном ці проблеми націлені на вирішення.

Проект не така стандартна платіжна система! Цікавий той факт, що вас обслуговує робот! Ну або так званий штучний інтелект, за допомогою якого ви можете бути впевнені, що не буде повної помилки, наприклад, якщо оператор буде людиною.

За словами Орбіса, це найкраща можливість для неконтрольованих, ніж те, що будуть запропоновані існуючими фінансовими установами, які підлягають людським помилкам і можуть бути як трудомісткими, так і обтяжливими. ORBIS пропонує рішення, висунуті за сучасними стандартами, тому ці нещодавно закладені люди не гратимуть нагоду.

Дорожня карта:


Цей проект має дуже чітку та однозначну дорожню карту. Поки що це релігійно дотримувалося з різними поставленими актуалізованими. Це показує дуже серйозну команду, і існує ймовірність того, що вони пройдуть терміни.

Токен і ICO Деталі:


Команда проекту проводить первинне розміщення маркерів ORBS. Вони будуть використовуватися для внутрішніх операцій усередині платформи.

Токен: ORBS

Загальна сума: 80 мільйонів ORBSi

Ціна: 1 ORBS = 0,5 грн

Softcap: 500 000 USD

ICO rantings:

ОРББ високо цінується багатьма експертами та оглядовими сайтами ICO:

https://www.coinmarketplus.com/token/orbis/

https://www.trackico.io/ico/orbis/

https://icobench.com/ico/orbis

Від автора:

Враховуючи зростаючу популярність ICO, і, спираючись на кількість шахрайств і проектів, які неможливо розвинути, ідея створення проекту, що забезпечує безпеку інвесторів, є досить перспективною. ОРББ дозволить інвесторам не тільки вибирати найбільш перспективні проекти, але й контролювати використання вкладеного капіталу та зняти свої інвестиції у випадку невизначеності у подальшому розвитку ОРББ.

Виходячи з цього, ми можемо з упевненістю сказати, що цей проект має всі шанси стати одним із найуспішніших у поточному році.

Щоб отримати додаткові відомості про візит ORBIS та його торгової марки Token:

Website : https://orbistransfer.com/

ANN Thread : https://bitcointalk.org/index.php?topic=3844192.0

Whitepaper : https://orbistransfer.com/downloads/Orbis-White-Paper-2.pdf

Telegram : https://t.me/orbisgroup

Twitter : https://twitter.com/OrbisToken

Facebook : https://www.facebook.com/OrbisToken/

Panjke https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1002513

ETH: 0xDb159732aEEBc8aB3E26fA19d2d144e4eACAAca2