explicitClick to confirm you are 18+

AFRICUNIA - Yeni Nesil Dijital Bankacılık

icologistSep 15, 2018, 11:31:26 AM
thumb_upthumb_downmore_vert

AFRICUNIA

AFRICUNIA BANK projesi % 100 tamamen merkezi olmayan bir dijital bankacılık sistemi üzerinden tasarlanan bir projedir. Blockchain kavramına dayalı bir dijital banka olacaktır. Yeni ve benzersiz Finansal Kurumumuz, sadece tasarruf ve cari hesapların açılması, banka ve kredi kartı verilmesi, krediler / borç verme, döviz alış verişi gibi geleneksel banka hizmetlerini sunmayacak, aynı zamanda geleneksel finans ve kripto-para birimi başlangıçları ile bağlantı kuracaktır.

İlk Afrika Crowdfunded Açık Bankası olacak ve İlk Para Teklifi (ICO) sırasında satın almaya açık olan AFCASH adlı kendi dijital para birimine sahip olacak.Şuan da ICO bitmiş durumda ve Wallet sistemlerini ileri sürerek projeye katıldılar.



Sorunlar ve Çözümler

Engelleme, hızlı ve ucuz işlem sağlarken, merkezi olarak kontrol edilmez, ancak hala bazı eksiklikler vardır. Örneğin, sistem gerçek ve hileli bir işlemi tanımalıdır. Tipik olarak, bu çalışma kurumlar ve kriptografik imzalarla gerçekleştirilir. Ancak, merkezi olmayan sistemlerde, her kullanıcı anonim kaldığı için güven seviyesi azaltılır. Birçok mevcut platform, işlemlerin veya yüksek komisyonların işlenmesi için oldukça fazla zaman gerektirir; Bu sorunları çözmek için AFRICUNIA, tüm önemli sorunları çözecek olan CONSENSUS ALGORITHM protokolünü (APCA) kullanır.



ICO Detayları

Token: AFCASH

Toplam token sayısı: 500.000.000

Maliyet: 1 AFCASH = 0,10 USD

ICO: 01.01.2018 - 05.03.2018

AFCASH, AFRICUNIA'nınkripto para birimi arasındaki boşluğu kısaltan bir ekosistem yaratması öngörülen bir para birimidir.. AFCASH platformu, işlenecek işlemlerin tüm yönlerini fiat para birimleri yardımıyla entegre edecek ve kripto-değişim hizmetlerini tek bir yerde sağlayacaktır. Platform sürekli gelişecek ve yeni işlevlerle desteklenecektir.

Sonuç

Bu proje merkezileştirme engellerini ortadan kaldıracak ve herkesin yararlanabileceği kesintisiz yatırımlar sunarken, herkesin kazandığı ödül sektöründe dijital bankacılık sisteminin geleceği olacaktır. Ödül kampanyasına katılmanızı tavsiye ediyorum. Bu inanılmaz devrim nedeniyle yatırım yeni bir şekil alacaktı. Bence AFRICUNIA kendi kıtasını da bu proje ile tanıtacaktır. Şimdilik Hoşçakalın.

Website: https://africunia.com/

Facebook: https://www.facebook.com/africunia

Twitter: https://www.twitter.com/africunia

Terhubung: https://www.linkedin.com/company/africunia-bank

Telegram: https://t.me/africunia

Slack: https://africuniabank.slack.com