explicitClick to confirm you are 18+

BITFXT: Projeye Genel Bakış

ethercoolOct 12, 2018, 2:48:49 AM
thumb_upthumb_downmore_vert

Bitfxt Projesi, Bitcoin ve Ethereum gibi merkezi olmayan sayısal para birimlerinin, dünyanın parayı nasıl görüp nasıl kullandığını temel olarak değiştireceğine inanmakta. Daha ucuz, daha hızlı ve daha güvenli işlemler; daha fazla gizlilik ve özgürlük; önemli derecede daha iyi bir kullanıcı deneyimi; ve nihayetinde, dünyanın neresinde olursanız olun, kim olduğu veya nerede olduklarından bağımsız olarak, aynı finansal sisteme erişim sağlayarak daha eşitlik.

Bugün kendileri, dünyanın çeşitli önde gelen dijital para birimi şirketlerinden birisidir ve çeşitli ülkeler ve kıtalarda faaliyet gösteren 60'ın üzerinde teknoloji ve finans uzmanından oluşan bir ekipleri olduğunu gözlemliyoruz. Ürünleri ve hizmetlerinin temelinde; insanlar ve işletmeler için Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para birimleri saklamayı, satın almayı, kullanmayı ve öğrenmeyi güvenli ve kolay bir hale getirmesi vardır.

Vizyonnları; her yere herkes için Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para birimleri getirerek milyarlarca insanı güçlendirmektir. İnsanları güçlendirmenin yanı sıra, market hacimleri ve kullanım sıklığı olarak baktığımızda; bunun genel olarak blokchain tabanlı dijital para birimlerini güçlendireceğini söylersek yanlış olmayacaktır.


Projenin Özellikleri

Bunu 3 temel faktör üzerinden konuşabiliriz:

Güveninirlik

Kullanımı kolay sistemlerindeki destek sistemiyle, hizmet için her zaman hazır bir durumda gözüküyorlar.

Hızlı ve istikrarlı

Hizmetlerini süper hızlı ve istikrarlı olarak tanımlıyorlar. Gerçek zamanlı olarak kripto ve fiat para birimlerini değiştirmenizi sağlayan yapay zeka tabanlı bir kullanıcı arabirimleri mevcut.

Güvenlik

Bitfxt'de tutulan dijital varlıkların büyük çoğunluğunu, güvenli çevrimdışı depolama alanında hırsızlığa karşı korumak amacıyla depolamaktalar. Böylece kullanıcıların varlık güvenliği de sağlanmış olmaktadır.


Tüm bunların yanı sıra çeşitli özelliklerdeki aplikasyonları da mevcut. Başka bir yazımda buna da yer vermeyi düşünüuyorum. Proje genel olarak ilgimi çekti ve inceleme ihtiyacı hissettim. Eğer siz de katılım veya destek vermeyi düşünüyorsanız aşağıdaki linkleri incelemenizde fayda var:


WEBSITE: https://bxtcoin.io/

TELEGRAM: https://t.me/joinchat/ESR1eEfViA__xQH2nnqyaw

ANN / BOU: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5038642.0 / https://bitcointalk.org/index.php?topic=5047978