explicitClick to confirm you are 18+

BaseFEX Exchange Detayları

ethercoolApr 2, 2019, 12:13:06 AM
thumb_up54thumb_downmore_vert

Bugün Türkiye’de seçim günü olduğu için sizi bilgilendiremedim. Ancak yazılarıma güzel bir borsa ile karşımıza çıkmış olan BaseFEX Exchange sitesi ile devam etmek istiyorum. Kripto para sevdalıları için kesinlikle okumaya değer bir yazı olacaktır ve kaçırmayın derim.

Blockchain inovasyonunun ve uluslararası kriptografik paranın kullanılması kripto kullanıcıları bazen sorun teşkil etmektedir. Exchange sitelerinin rahatlığı ve güvenilirli kullanıcılar için vazgeçilmez özellikler. BaseFEX bu özellikleri bize sunmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Ayrıca blockchain inovasyonu, finansal girişimlerin ve bölümlerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesinde inanılmaz bir araç olmuştur. Bu piyasada bildiğiniz üzere exchange’leri etkileyen spekülasyonlar ve bu tarz çıkışlar bazı güvenlik sorunları doğuruyor. Blockchain inovasyonu, geleneksel çerçevede yetersiz kalan hızlı, gelişmiş güvenlik, güven ve açıklık gibi para ile ilgili vakıflara ve iş yerlerine yardımcı olmak zorundadır.

Platformdaki kripto paraların depolanması / alım satımının benzersizliği arasında soğuk cüzdanlar bulunuyor. Ancak çoğunuz bunu ilk defa duyuyor olabilirsiniz. Kısaca soğuk cüzdan eşittir güvenlik demek. Bu özellikler, platformdaki verilerin veya fonların çoğunun, kullanıcıların varlıklarının maksimum güvenliğini sağlayacak soğuk bir cüzdanda saklanacağı anlamına gelir. Borsa platformları, çalınan fonlar ve yatırımcılara büyük önem arz eden diğer veri tabanlarının ödüllendirilmesine neden olan soğuk cüzdanları pek kullanmıyor, ancak neyse ki BaseFex'in bu soğuk cüzdan özelliği kripto paralara ileri düzey bir güvenlik akışı sağlıyor

BaseFEX borsasının güvenliği ile ilgili olarak endişelenecek bir durumunuz yok. Çünkü borsa sitesi, platformun en üst düzey benzersizliği arasında yer alan yüksek kaliteli bir güvenlik ağına sahiptir. BaseFex borsasının kapsadığı alan sınırlıdır ve bazı ülkelerde bu borsanın kullanımına izin verilmemektedir. Bunun sebebiyle BaseFex hizmetleri dünyanın bazı bölgelerinde işlemez durumda. Bunların arasında ABD, Küba, İran, Suriye, Kuzey Kore ve Sudan bulunmaktadır. Vurgulanan ülkelerdeki herhangi bir vatandaşın, kendisini başka bir ülkeye taklit eden vatandaşlara, bu tür kullanıcı hesaplarının ve fonlarının hiçbir açıklama yapılmadan tasfiyesi ve kapatılması konusunda cezalandırılacağı belirtilmelidir. Eğer bu ülkelerden birinin vatandaşıysanız sizin için sıkıntı olabilir.

Bu yazımda size BaseFEX exchange’ini tanıttım. Kısaca özetlemek gerekirse gayet güvenilir, KYC istemeyen stabil bir borsa. Tek sıkıntısı bazen çekim işlemleri 24 saat kadar sürebiliyor. Aşağıda tekrardan referans linklerimi ve borsanın hesaplarını bırakacağım. İsteyen arkadaşlar benim referans linkimi kullanıp üye olabilirler. Bugünlük benden bu kadar. Kendinize iyi bakın ve hoşçakalın !


Detaylar için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz:

Website: https://www.basefex.com/

Twitter: https://twitter.com/BaseFEX

Telegram: https://t.me/BaseFEX_Trading

Register: https://www.basefex.com/register/WJl17f