explicitClick to confirm you are 18+

Bcnex Kripto Dünyasını Değiştirmeye Geliyor

semih67Apr 1, 2019, 1:33:04 PM
thumb_up1thumb_downmore_vert

Bilgisayar ve internet teknolojisinin gelişmesiyle birlikte hayatımızda birçok değişiklik meydana geldi. Örneğin eskiden alışveriş yapmak için dışarı çıkıp dükkanları dolaşırdık. Fakat günümüzde evimizde oturduğumuz yerden her türlü ihtiyacımızı bilgisayardan sipariş edebiliyor ve kapımıza kadar getirtebiliyoruz. Aynı şekilde yatırımlarımızı da artık dijital ortamdan yapıyor ve alım satım işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyoruz. Blockchain teknolojisinin hayatımıza girmesi ile kripto paralar da artık yatırımcıların dikkatini çekmiş durumdadır. Fakat bu konuda halen daha bazı sıkıntılar bulunmakta olup Bcnex isimli proje bu sorunlara çözüm olmak için kripto dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor.



Bcnex blockchain tabanlı dijital varlıkları alıp satabileceğiniz veya takas edebileceğiniz bir platformdur. Yüksek güvenlikli oluşturulan bu platform müşteri odaklı olarak kurulmuştur. Bcnex benzerlerine göre daha hızlı, kesin hareket eden, düşük gecikme süresine sahip ve saniyede 2.000.000 işlem gerçekleştirebilecek olan bir sisteme sahiptir. Platformdaki işlemler Bcnex ekosisteminin kendi tokeni olan BCNX ile gerçekleştirilecek olup kullanıcılarına düşük komisyon oranları gibi avantajlar sağlamaktadır.

Bcnex platformu deneyimli geliştiriciler ve piyasada alım satım yapan uzman kişiler tarafından oluşturulduğu için kullanıcıların problemlerine çözüm olabilecek bir platformdur. Bu durum onu benzerlerine göre bir adım öne taşımakta olup birçok açıdan avantaj sağlamaktadır.

Neden Bcnex?

· Güvenlik ve İstikrar: Bcnex müşteri gereksinimlerini karşılayan mikro hizmet mimarisi üzerine kurulu, oldukça güvenli ve istikrarlı bir ticaret platformudur.

· Müşteri Odaklı: Kullanıcılara hem masaüstü hem de mobil uygulamalarda en iyi alım satım deneyimi veren kullanıcı dostu, tescilli bir platform sağlanacaktır.

· Üst Düzey Ticaret İmkanı: Esnek ölçeklenebilirliğe sahip hızlı, doğru ve düşük gecikmeli işlem motoru saniyede 2.000.000 siparişe kadar işlem yapabilir.

· Yüksek Likidite: Zengin ve bol likidite kaynağına sahip olan Bcnex sistemdeki her işlemin gecikmeden yapılmasını sağlar.

· Pazar Çeşitliliği: Geniş bir yelpazedeki ana kripto para birimlerini desteklemenin yanı sıra diğer kripto para birimleriyle bu çeşitlilik arttırılacaktır.

· 7/24 Destek İmkanı: Bcnex ekibi hem teknik hem de diğer konularda oluşabilecek tüm problemleri anında çözmek için 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Bu özelliklerin yanında Bcnex yüksek güvenlik, token kaybını minimize etmek ve kullanıcılarına fayda sağlamak için ERC223 standartlarına göre oluşturulmuştur. Ayrıca token yakım süreci sayesinde BCNX tokenlerin değerli kılınması amaçlanmaktadır.



Token Dağılımı

% 50 Satışa Ayrılan Pay

% 38 Kurucular ve Danışman Ekip için Ayrılan Pay

% 5 Melek Yatırımcılara Ayrılan Pay

% 5 Rezerv Pay

% 2 Bounty ve Teşvikler için Ayrılan Pay

ICO Detayları

Token Adı: BCNX

Toplam Adet: 200.000.000

Token Fiyatı: 0,15 – 0,45 USD

Soft Cap: 2.000.000 USD

Hard Cap: 15.000.000 USD

Kabul Edilen Ödeme: ETH, BTC, BCN, USDT

KYC: Var



NGO HOANG QUYEN öncülüğünde yürütülen proje hakkında daha detaylı teknik bilgiye ve yol haritasına https://www.bcnex.net/BCNEX_WP_ENG.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Bugünlerde birçok platformun kullanıcılarına önemli sorunlar yaşattığını düşündüğümüzde Bcnex kripto para piyasalarına hızlı bir giriş yaparak birçok yatırımcıyı kendisine çekebilir. Kullanıcılarına sağlayacağı avantajları düşündüğümüzde önemli bir fon akışı sayesinde karlı bir yatırıma dönüşebilecek olan bu proje şimdiden birçok kişinin dikkatini çekmiş durumdadır. Kripto dünyası için çok önemli olan hız ve güvenlik gibi özellikleri ile öne çıkmayı amaçlayan Bcnex’in piyasalarda önemli bir yer edinip kalıcı olabileceğini düşünüyorum.

Kripto para piyasalarına yeni bir soluk getirebilecek olan Bcnex projesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve projeyle ilgili ekip üyelerine sorularınızı iletmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Web: https://www.bcnex.net/

Whitepaper: https://www.bcnex.net/BCNEX_WP_ENG.html

Telegram: https://t.me/Bcnex_Official

Twitter: https://twitter.com/bcnex_net

Facebook: https://www.facebook.com/bcnex.net

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bcnexholdings

Medium: https://medium.com/@bcnex

----------------------------------------------------------------------------------

My Bitcointalk Username: 67semih

My Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1985988

My Ethereum Wallet: 0x5b22816D2324f7C538Bf6eaf382A0d2F9003F1f1