explicitClick to confirm you are 18+

BitScreener ile Piyasalar Elinizin Altında

semih67Jun 25, 2018, 8:06:26 AM
thumb_upthumb_downmore_vert

Günümüzde kripto paraların insanlar tarafından tanınması ve finans dünyasına girmesi ile yatırım anlayışımız da değişti. Artık günün her saati işlem gören ve belli bir merkeze bağlı olmayan bu piyasalar da yatırım yapabilmekteyiz. Normal piyasalara göre daha fazla oranlarda kazanç sunan kripto para piyasaları bazı kişilere karışık gelse bile her geçen gün daha fazla insanı kendisine çekmektedir. Fakat bu piyasalarda kazanabilmek için verilere hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmak gerekir. BitScreener kripto yatırımcıların ihtiyaç duyduğu bu verileri sağlayabilecek bir proje ile blockchain dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor.



BitScreener blockchain teknolojisi kullanılarak oluşturulan dünyanın ilk finansal veri ekosistemidir. 2017 yılında piyasaya sürülmüş olup çok hızlı bir büyüme göstermiş ve en önemli kripto para uygulamaları arasında yerini almıştır. BitScreener bünyesinde birçok kripto para, paylaşım alanı ve kullanıcı topluluğunu barındırmaktadır.

Kripto para piyasalarının mevcut durumunda yatırımcıların geniş çaplı bir analiz yapabileceği sağlıklı platformlar olmaması nedeniyle birçok kişi zarar etmekte ve birikimlerini tam olarak anlayamadıkları şekilde değerlendirmektedir. Böyle olunca da kişiler sadece o andaki fiyat verilerine göre davranmakta ve aslında neye yatırım yaptığını bilmemektedir. Oysa bilinçli bir şekilde yatırım yaparken o projenin ne iş yaptığına, geçmiş fiyat analizlerine, detaylı grafiklere ve uzman görüşlerine ihtiyaç duyarsınız. BitScreener hem Apple Store hem de Google Play üzerinden indirebileceğiniz ve aktif olarak kullanıma hazır olan uygulaması ile tüm bu sorunları ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

BitScreener uygulaması ile piyasadaki tüm verilere kolayca ulaşabilir ve birikimlerinizi akılcı bir şekilde yatırıma dönüştürebilirsiniz. Uygulama sayesinde sadece o anki verilere değil geçmişte yaşanan hareketlere de ulaşabilir ve detaylı analizler ile kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz.



BitScreener’ın Avantajları

• Binlerce kripto parayı anlık olarak tarayabilme

• 100’ün üzerinde borsadan canlı veri çekebilme

• Çok sayıda filtreleme ile verileri istediğiniz şekilde görüntüleme

• Mobil cihazlarda gerçek zamanlı fiyat ve hacim alarmı

• Detaylı teknik analizler

Token Dağılımı

%31 Satış için Ayrılan Pay

%30 Gelecek Operasyonlar için Ayrılan Pay

%20 Madenciler için Ayrılan Pay

%15 Takım için Ayrılan Pay

%4 Danışman ve Pazarlama için Ayrılan Pay

ICO Detayları

Token Adı: BITX

Token Fiyatı: 1 ETH = 7154 BITX

Toplam Token Adeti: 450.000.000

Soft Cap: 1.000 ETH

Hard Cap: 15.000 ETH

Minimum Yatırım Tutarı: 0,2 ETH

Kabul Edilen Ödeme Şekli: ETH

Toplam token adedinin %31’ini satışa sunan BitScreener hakkında daha detaylı teknik bilgiye https://storage.googleapis.com/files.bitscreener.com/tokensale/whitepaper/BitScreener_WhitePaper_turkish.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.



Kullanıcılarına sunmuş olduğu bilgiler sayesinde onları kripto para piyasalarında avantajlı hale getirebilecek olan BitScreener ayrıca platform üzerinde yorum ve analiz yapan kişilerede BITX tokenler ile ödül verecek. Eğer siz de kripto para birimlerine yatırım yapmak ve gerekli tüm bilgileri tek bir platformdan elde edip yatırımlarınıza yön vermek istiyorsanız BitScreener tam size göre. Özellikle artan kripto para birimlerini ve işlem gördükleri borsaların sayısını düşündüğümüzde kullanıcıları önemli bir avantaj sağlayacaktır. İlerleyen zamanda daha fazla popüler hale gelebilecek olan bu uygulama ayrıca yatırımcılardan da fazlasıyla fon toplayacak potansiyele sahip olup hard cap yapmaya emin adımlar ile ilerlemektedir.

Kripto para birimleri ile geleneksel borsalar için finansal içerik ve veri dağıtım sektörünü yeniden dizayn etmek isteyen BitScreener isimli bu harika proje hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ekip üyelerine sorularınızı iletmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Web: https://bitscreener.com/

Satış Sitesi: https://tokensale.bitscreener.com/

Telegram: https://t.me/bitscreener

Twitter: https://twitter.com/BitScreener

Whitepaper: https://storage.googleapis.com/files.bitscreener.com/tokensale/whitepaper/BitScreener_WhitePaper_turkish.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/bitscreenercom

Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3354336.0

Bitcointalk Türkçe ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4060284.new

Bitcointalk Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3353693.0

Bitcointalk Profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1985988

Bitcointalk Kullanıcı Adım: 67semih

MEW: 0x5b22816D2324f7C538Bf6eaf382A0d2F9003F1f1