explicitClick to confirm you are 18+

MobilBridge Momentum: Markalar ve Müşterileri Arasında Yeni Bir Köprü

semih67May 21, 2018, 7:55:59 AM
thumb_upthumb_downmore_vert

Her konuda olduğu gibi teknolojik gelişmeler alış veriş alanında da hayatımıza bir takım yenilikler getirdi. Önceden çarşıda dolaşır fiyat ve beden olarak uygun olan ürünleri aradık. Şimdi ise evimizde oturduğumuz yerden internet sayesinde istediğimiz ürünü fiyat karşılaştırması yaparak alabiliyoruz. Alışveriş yaptığımız siteler o kadar fazla ki insanları kendine çekmek ve sürekli müşteri haline getirmek için birçok kampanya yapıyor. Puan biriktirme, ikinci ürüne %20 indirim gibi kampanyalarla insanların sürekli kendilerinden alışveriş yapmalarını ve kendileriyle özdeşleşmelerini amaçlıyorlar.



MobilBridge Momentum adlı proje blockchain teknolojisi sayesinde pazarlama ve sürekli müşterilere sunulan avantajlar konusunda devrim yaratacak yeniliklere hazırlanıyor. Bu sayede firmalar müşteriler ile olan ilişkilerini yeniden dizayn edebilecek ve istenilen bağlılık sağlanabilecek.

Geleneksel yol ile yapılan pazarlama kampanyaları çoğu zaman müşteriler tarafından hoş karşılanmaz. Kişilere göre düzenlenmediğinden ve yanlış zamanlama seçildiğinden dolayı amacına ulaşamaz hatta kişilerde markaya karşı antipati oluşturur. Bir diğer konuda alışverişler sonucunda kazandığınız puanların istediğiniz gibi kullanılamamasıdır.

Momentum Platformu firmalara geleneksel kampanyaların yerine kripto para tabanlı yeni bir pazarlama ve ödül programı öneriyor. Platforma dahil olan firmalar isterlerse Momentum Token ile yada kendi tokenleri müşterilerine ödül programları hazırlayabilecekler. Platformun asıl fark yaratan kısmı ise firmaların müşterilerin sadece alışverişlerini değil aynı zamanda markaya olan ilgilerini, ismini duyurmalarını, onları savunmasını ve veri kullanımına izin vermesini de ödüllendirebilmesidir.



ICO Detayları

Token Adı: MMTM

Token Fiyatı: 0,1 EURO

Toplam Token Adeti: 1.000.000.000

Bonus: Var

Platform: Ethereum

Kabul Edilen Ödeme: ETH

Soft Cap: 2.500.000 EURO

Hard Cap: 42.000.000 EURO

Eyal OSTER öncülüğünde oluşturulan MobilBridge Momentum projesin hakkında daha detaylı bilgiye https://www.momentumtoken.io/files/MobileBridge_Momentum_Token_Sale_Whitepaper.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

Sonuç olarak hem şirketler hem de müşteriler için avantajlar sunan MobilBridge Momentum isimli proje bu farklı bakış açısı ile kripto dünyasında çok popüler hale gelebilir. Markalar ve müşterileri arasındaki ilişkiyi yeniden dizayn edip harika bir bağ kurabilecek olan bu proje hakkında ekip üyelerine ulaşmak ve sorularınızı iletmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Web: https://momentumtoken.io/

Telegram: https://t.me/MomentumToken

Twitter: https://twitter.com/MomentumToken

Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2943654

Bitcointalk Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2969733.0

Bitcointalk Kullanıcı Adım: 67semih