explicitClick to confirm you are 18+

Zantepay Ödeme Alışkanlıklarınızı Değiştirecek

semih67May 3, 2018, 12:08:04 PM
thumb_upthumb_downmore_vert

Günümüzde internet ve bilgisayar teknolojisinin ulaşmadığı bir alan kalmadı. Üretimden eğlenceye, finanstan sağlığa tüm sektörler bu yeniliklerden nasibini almış durumdadır. Hatta çoğu sektör kendini yeniden dizayn ederek tüm işleyişlerini değiştirmiştir. Zantepay isimli proje de blockchain teknolojisini kullanarak ödeme alışkanlıklarımızı değiştirebilecek platform ile kripto dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor.



Zantepay kripto paralarınızı saklayabileceğiniz bir cüzdan uygulaması olup aynı zamanda debit kart ile entegrasyon da sağlamaktadır. Böylece dijital paranızı istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Debit kartınızı ücretsiz olarak sipariş edebileceğiniz Zantepay ile bonus kazanabildiğiniz gibi aynı zamanda para iadesi de kabul edebilirsiniz.

Şu anda BTC, LTC, ETH ve ZNX desteği sunan uygulama ileride daha fazla kripto para birimini bünyesine katmayı planlıyor. Böylece dünyanın her yerinde bu cüzdanı kullanarak ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca cüzdanınızda bulanan bu para birimlerini birbiriyle de değiştirebilirsiniz. Eğer ödemelerinizde platformun kendi kripto para birimi olan ZNX kullanırsanız %50 daha düşük transfer ücreti avantajından faydalanabileceğiniz platform ilerleyen zamanlarda oldukça popüler hale gelebilir.

Mardo Soo ve Lena Elvbakken öncülüğünde kurulan bu platform hakkında daha detaylı teknik bilgiye ve yol haritasına https://zantepay.com/storage/Zantepay_Whitepaper.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

ICO Detayları

Token Adı: ZNX

Ön Satış Fiyatı: 0,05 EUR

Satış Fiyatı: 0,1 EUR

Bonus: Var

Platform: Ethereum

Kabul Edilen Ödeme: ETH

Soft Cap: 10.000.000 ZNX

Hard Cap: 600.000.000 ZNX

KYC: İsteniyor

Ülke: Estonya

ICO satışlarından kısa bir süre sonra borsalarda listelenmeyi amaçlayan Zantepay’in yol haritası 2017 yılının sonunda başladı. Konusunda uzman ve deneyimli bir ekip tarafından oluşturulan platform 2018 yılında satışları bitirip Zantepay’ın lansmanını yapmayı planlıyor. 2019 yılında ise yapay zeka entegrasyonu ve proje geliştirmeyi amaçlayan Zantepay hedefine emin adımlarla ilerliyor.

ICO satışlarından elde edilecek olan gelir ise şu şekilde kullanılacak.

%34 İş Geliştirmeye Ayrılan Pay

%26 Pazarlamaya Ayrılan Pay

%25 Ürün Geliştirmeye Ayrılan Pay

%15 Yapay Zeka Geliştirmeye Ayrılan Pay

Cüzdan taşımayı hepsinden önemlisi para taşımayı sevmeyen birçok insanın ödeme alışkanlıklarını değiştirebilecek olan bu proje ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve ekip üyelerine sorularınızı iletmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

------------------------------

IСO [15 April, 2018 - 15 July, 2018]

------------------------------

Twitter: https://twitter.com/zantepay

Facebook: https://www.facebook.com/ZANTEPAY

Telegram: http://telegram.me/zantepay

Whitepaper: https://zantepay.com/storage/Zantepay_Whitepaper.pdf

Website: https://zantepay.com/

Bitcointalk Profil Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1985988