explicitClick to confirm you are 18+

StealthCrypto ICO incelemesi

SkyLordsMar 24, 2018, 5:57:23 PM
thumb_up2thumb_downmore_vert


Sizlere bugün StealthCrypto ICO İncelemesi hakkında bilgi vermek için yazıyorum.

StealthCrypto

StealthCrypto merkezi olmayan, şifreli, güvenli ve anonim olan, özgür bir iletişim ağını oluşturmayı ve bu bağlamda kuantum ağını da kullanmayı hedeflemişlerdir. StealthCrypto kuantum ağını kullanarak kullanıcılarına daha güvenli iletişim imkanı sağlamayı hedeflemektedir. Kuantum ağında her kullanıcının iletişimi kuantum güvenlik şifrelemesi ile iletişimin güvenliği sağlanmaktadır.

Bu proje ile insanlar arasında acaba telefon görüşmelerimiz dinleniyor mu? Mesajlarımız bir başkası tarafından okunuyor mu? sorusu geride kalacaktır.

Projenin resmi sitesi olan https://www.stealthcrypto.io adresinde What is StealthCrypto yani StealthCrypto nedir başlığı altında şunlar ifade edilmiştir.

İş modeli

StealthCrypto™, gelişmekte olan bir tehdit ortamında ortaya çıkan zorluklara karşı savunmak için yeni nesil merkezi olmayan blockchain güvenlik teknolojisini kullanarak verilerinizi korumak için deneyim ve uzmanlığa sahiptir. Uzun süreli veri koruması için yüksek performanslı ağ şifrelememiz Kuantum anahtar üretimi ve kuantum anahtar dağıtımı StealthCrypto, StealthCrypto’nun patentli bulut depolama, IoT ve iletişimleri güvenli ve daha hızlı hale getirir.

StealthCrypto Hakkında

Yeni bir iletişim çağına yönelik Kuantum Siber Güvenlik - Blockchain teknolojisine dayalı en büyük merkezi olmayan, teşvik edilmiş, kendi kendini idare eden, kuantum ağını geliştiriyoruz. Tescilli, uçtan uca Dinamik Bölmeli Şifreleme, Dinamik Bölünmüş GeoDistribution ve kuantum sayısı oluşturma, kuantum anahtar dağıtımı ve kimlik doğrulaması kullanma, veri koruma, Blockchain, iletişim, akıllı şehir platformları, IoT ve bankacılık için Quantum Secure Cryptography Ultimate. Ekip, güvenli, özel ve talep üzerine mevcut olan herhangi bir ID sisteminden çok daha üstün olacak tek bir Quantum Secure Digital Identity (QSDI) ekosistemi yaratmaktadır.

StealthCrypto™ ve Stealth Grid™ geliştirme ekibi, güçlü bir teknik uzmanlık ve benzersiz pazar bilgisi ile gurur duyuyor ve uluslararası bir güvenlik uzmanları ekibi ve bir dizi dünyaca ünlü şifreleme uzmanı da dahil olmak üzere Ar-Ge çalışanlarının 2 / 3'ü ile çalışıyor.

Bu proje sayesinde günümüzde kullandığımız GSM operatörlerindeki sıkıntıların olmayacağı görülmektedir. StealthCrypto projesinde dikkatimden kaçmayan iki önemli konudan bahsedilmektedir. Bunlardan birisi StealthCrypto Telefonu diğeri ise Kuantum Mesh Network konusu.

StealthCrypto Telefonu

2018 yılının 2. çeyreğinde yani Nisan - Mayıs - Haziran aylarında piyasaya sürüleceği belirtilen StealthCrypto Telefonu kullanıcıların görüşmelerin ve mesajlaşmaların gizliliği konusunda kullanıcılarına muazzam bir güç vererek güvenliklerini sağlıyor. Bu telefon Wi-Fi veya veri bağlantısı ile dünyanın her yerinden çağrı yapmanıza olanak sağlıyor. StealthCrypto, akıllı telefonların merkezi altyapılara güvenmeden iletişim kurmasını sağlayan teknolojilerle mobil iletişimi desantralize etmeyi amaçlıyor.

Yani burada şunu anlıyorum. Bu telefon kullandığımız akıllı telefonlardan daha güvenli olacağa benziyor ve bunun altı çizilmektedir. Bunun yanı sıra ülke dışına turist veya iş seyahati yapmanız halinde de GSM'e bağlı kalmadan ailenizle ya da görüşmek istediğiniz kişiler ile görüşebileceksiniz. Bu da kullanıcılar için gerçekten harika ve bunu güvenli bir şekilde GSM'e bağlı olmaksızın birazdan bahsedeceğimiz Kuantum Mesh Network üzerinden yapabiliyor olacağız.

Kuantum Mesh Network

StealthCrypto Cloud NAS Sistemi, dünya genelinde kullanılan ve farklı yerlerde saklanan tümüyle dağıtılmış bir sistem kullanmaktadır. Kuantum Mesh Network'ün zayıf bir merkezi nokta olmaksızın zararlı saldırılara karşı sağlam durabilmesini sağlamaktadır. StealthCrypto Cloud NAS sistemi eşler arası bulut depolama, telekomünikasyon, iletişim, IOT bağlantıları, madencilik ve StealthCrypto teşvik temelli ekosistem tarafından desteklenen, dahili bir kablosuz yönlendirici sistemine sahiptir. Sistem kullanıcılarına Kuantum Entropi motoru, kuantum anahtar üretimi, anahtar dağıtımı ve kimlik doğrulamasını sağlayarak teslim edecektir.

Bu proje ileride benim mutlaka kullanmak isteyeceğim bir proje. Hatta ülkemize de bir an önce gireceğini düşünmekteyim. Özel hayatın gizliliği ilkesine uyduğunu düşünüyorum. Başarılı bir proje olduğunu düşünüyorum.

StealthCrypto Resmi Websitesi: https://www.stealthcrypto.io/

StealthCrypto Resmi Twitter:https://twitter.com/stealthcrypto_

StealthCrypto Resmi Facebook: https://www.facebook.com/StealthCrypto-143787762986167/

StealthCrypto Resmi Telegram: https://t.me/stealthcrypto2018

StealthCrypto Bounty Kampanyası: bountyhive.io/r/SkyLords