explicitClick to confirm you are 18+

Какво представлява AMLT и за какво се използва?

RoonyBlackJan 21, 2018, 11:04:20 PM
thumb_up46thumb_downmore_vert


В днешния свят, както всички знаем, следващото голямо предизвикателство е да се установят методи, правила и стандарти за Блокчейн. AMLT работи в платформата Coinfirm AML / CTF, която е тук, за да ви помогне да обработвате транзакциите си безопасно от всички криптовалути и съответния пазар. Тъй като започна голямото търсене на Блокчейн базираните сделки, AMLT е тук, за да осигури сигурност, ефективност и прозрачност на виртуалните валути в регулирана и стандартизирана среда.

Дори и днес над 100 милиарда долара на пазара на цифрови валути, проверени от криптографията, имат проблеми с достъпа и изпълнението на изискванията на регулаторните банки.

Ето няколко основни характеристики за Блокчейн системите, които им помагат да бъдат уникални и желани: децентрализация, консенсусна проверка и прозрачност. Блокчейните записи се разпространяват чрез всички страни, които гарантират, че ще има пълна прозрачност, така че блокадата е прозрачна и устойчива на измами, тъй като преди да се извършат промени в транзакциите, трябва да има консенсусно потвърждение.

AMLT е тук и прави всичко просто, като предлага решение – прилагайки AML / CTF, за да се гарантира сигурността и прозрачността във всички транзакции. Всеки, който участва, ще бъде защитен от всякакъв вид риск - осигуряващ безопасността както на партньорите, така и на клиентите. Както всички знаем, виртуалният пазар расте бързо и е в отчаяна нужда от правни и търговски решения.

Нова ера идва скоро и това е - ерата на виртуалните валути. Някои от бизнеса вече са свидетели на ефективността и вече са започнали да го прилагат. Основната цел на Coinfirm е да предостави нови и уникални решения в областта на криптовалутите. Всяка точка на пазара ще бъде обработена по начин, по който екосистемата ще работи по-гладко, а не само шепа хора ще могат да се възползват от нея, но всички, които се интересуват, ще могат да се възползват.

Екипът

Екипът се състои от 5 основатели и 30 международни експерти, които са се доказали в областта на Блокчейна. Екипът има отлични умения за анализиране и решаване на проблеми, което е един от ключовете за успеха на 21-ви век.

PAWEL KUSKOWSKI - главен изпълнителен директор / основател



Г-н Кусковски е това, което виждате - брилянтен човек, който има опит в предприемачеството, финансовите институции и борбата с прането на пари.

PAWEL ALEKSANDER - CIO / съосновател



Г-н Александър е мозъкът зад системата, която ви осигурява сигурност при покупка. Той има дълга история със системите за измами и може спокойно да се каже, че може да се справи с всички измамни дейности, които могат да възникнат.

Общността

В днешния цифров свят не можете да разчитате само на официалния си уебсайт. Ето защо AMLT от Coinfirm изгради сериозно присъствие в социалните медии. Те имат 1615 последователи във Facebook и 3809 последователи в Twitter. Техният 2: 35-минутен клип в YouTube има 18467 показвания само за по-малко от три месеца. Те също имат 23 страници на /bitcointalk.org/, където се дава отговор на всичкия въпрос на хората.

Съдружници

Coinfirm създаде ключови партньори на пазара като: Dash, RSK, BitMarket, SEI и др.

Времева карта



AMLT ICO Предварителна продажба / продажба

В тази времева линия можете да видите всички дати, кога продажбите започват и кога завършват. При предварителната продажба имайте предвид, че не всички токени от тях ще бъдат на разположение, само малка част ще може да се купят по предварителната продажба.



Преглед на уебсайта

Първото впечатление, което получавате при отварянето на уеб сайта, е, че всичко е разположено за Вас, така че да може да получите чудесен изглед към интересните материали, но също така по-маловажните неща са точно до вас и ще можете да проверите всичко. Сайтът е страхотен на персонален компютър, но има някои проблеми на мобилно устройство, което скоро ще бъде фиксирано.

Бяла книга

Бялата книга е документ от 55 страници с подробна информация относно AMTL, който показва целта и значението на AMLT. В него ще откриете панел със съдържание, който е като функция за търсене в Google, така че няма да имате никакви проблеми с намирането на подробности, които сте пропуснали или не сте разбрали.

Заключение

AMLT е тук, за да осигури сигурност при закупуване на услуги и отчети от платформата Coinfirm AML / CTF, която се задължава да изпълнява изискванията на Блокчейн. Всички въпроси, които могат да възникнат, могат да бъдат сортирани от бялата книга, използвайки панела със съдържание, който намерих за много полезен и не се вижда често. Общо взето има няколко неща, които да се променят, но с течение на времето мисля, че ще видим ясния продукт с всички предимства и почти нито един минус.

Разгледайте повече информация тук:

AMLT Официален уебсайт: https://amlt.coinfirm.io/

AMLT Бяла Книга: https://amlt.coinfirm.io/pdf/white-paper.pdf

Тънката книга на AMLT - https://amlt.coinfirm.io/pdf/light_paper.pdf

Моят профил на bitcointalk.org: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1702358

Моето потребителско име в Bitcointalk.org: RoonyBlack