explicitClick to confirm you are 18+

Verzoek aan de Minister van Binnenlandse Zaken om BSN nummer te vernietigen

tenhagenOct 28, 2015, 12:52:43 PM
thumb_up3thumb_downmore_vert

Een groep van 5 thans onderdanen, besloot zich te bedienen van het petitierecht op basis van artikel 5 van de Grondwet en legt een fundamentele vraag over verplicht burgerschap aanstaande donderdag 29 oktober aan de rechter voor. Rechtbank Den Haag, 10:00 uur.

Vreemd genoeg is er maar in 1 zaak door het ministerie fatsoenlijk bestuursrecht toegepast. In de andere kwesties probeerde het ministerie de gang naar de rechter te blokkeren.

Een verondersteld sociaal contract staat ten grondslag aan onze rechtsstaat. Maar wat nu als keer op keer duidelijk wordt dat er geen sprake is van een democratie, maar kunstig versleutelde leugens en een systeem waarin een kleine groep de macht heeft en houdt? De macht van het volk wordt getemd door NLP, politieke marketing en dogmatisering. Met als ergste dogma “dit hebben we zo met elkaar afgesproken”.

Er is echter een groeiende groep mensen die zegt: ten eerste: dit hebben we helemaal niet zo met elkaar afgesproken, u heeft mij hiertoe gedwongen. Ten tweede: als dit is hoe onze afspraak werkt, dan wil ik er geen deel meer aan hebben.
In dat kader dienden vijf denkers over en voor vrijheid een verzoekschrift in bij het ministerie van Binnenlandse zaken. Verzoek: het BSN nummer te vernietigen. De codificatie van de slavernij waar men vanaf geboorte in komt.

“Wij menen dat de staat der Nederlanden een tiran is” “Wij wensen ons niet met u te associëren”. Maar we hebben wel degelijk het recht op onze geboortegrond te blijven. In vrijheid. Indien nodig maken wij wel eigen wetten. Dat de staat ons heeft en houdt blijkt uit de reactie van het ministerie. De wet verplicht u tot een BSN –nummer en participatie aan ons regime, maar er is geen mogelijkheid om daar van weg te gaan. ‘Zo werkt het nu eenmaal’. En daarmee bewijst zij hoe het systeem als tiran werkt.

Voor meer info zie: http://www.geldstelselhervormen.nl/bsn-dossier.html