explicitClick to confirm you are 18+

BANAT Minds

BanatApr 20, 2021, 2:32:31 AM
thumb_up332thumb_downmore_vert

Projekat Agencije GETRON koji podržava zajednicu korisnika Minds-a, kao i podrška u dobrobit okruženja sela i gradova.

Vizija:

Projekat je osnovan sa idejom da se glasanjem i nagrađivanjem podržava zajednicu Minds korisnika, a ujedno i rast samog @banat naloga, kao i BANAT zajednice od kojeg će imati dobrobit okolna sela Vršca (za početak), kao i druga sela i gradovi Banata, a i šire (ako BANAT zajednica uspeva u idejama i planovima kampanje Projekta).

Koncept:

Za početak, naravno, naš @banat račun ima jako malo Minds žetona (tokena), što će vremenom da se menja i povećava.

Žetoni (tokeni) Banata će porasti vremenom, a da bi se to desilo, potrebna je podrška svakog dobrovoljnog korisnika, koji želi da nam se pridruži, a ujedno, samim tim učestvuje u dobrobit sela i gradova, u određenom novčanom i materijalnom smislu.

Moto:

Gradimo lepšu, bolju i srećniju domovinu, gde ćemo svi biti zadovoljniji boljim kvalitetom života, u čistom i urednom ambijentu okruženja oko nas i našeg zavičaja.

Dobrobit:

Kad pričamo o "dobrobit", to mislimo o stvarima ili idejama u, kao i, okoline sela ili gradova, gde bi trebala novčana pomoć, da bi se nešto obavilo, sredilo, ili poboljšalo.

Ta novčana dobrobit "nije obavezna", već zavisi od broju korisnika koji se pridružuju Banat nalogu i kanalu, kao i aktivnost korisnika, uključujući i @banat aktivnost, ovde na Minds-Blockchain-u, kako bi se sakupilo što više Minds žetona (tokena).

Naravno, cela dobrobit nagrada se osniva na glasanju, a ne nečijeg sopstvenog novca ili budžet-a. Znači, sve se osniva na nagrade glasanja (voting-a) na Minds-u.
Tako da, ako bude postojala neka uočljiva zarada @banat računa, na mesečnom nivou, Administracija Banat-a, zajedno sa zajednicom odlučuje gde će da se investira, u kojem području da se nešto poboljša, pomogne, ili usavršava.
Primedbe i odluke za investicije budu objavljene na @banat kanalu.

Glasanje:

Vremenom će @banat imati sve više korisnika u zajednici, tako da će glasovi @banat staze (trail-a) ići najboljim i najkvalitetnijim Postovima korisnika.
Odabir Postova koji će biti nagrađeni odlučuju Administratori kanala @banat, a takođe biće i takmičenja, u kojima Korisnici budu odlučili putem glasanja, koji će Postovi biti nagrađeni.

Kriptovalute:

Minds žeton (token) je kriptovaluta Minds-a (Off-Chain), koja se može kupiti i prodati na otvorenom tržištu, kao i zaraditi na mnogo-brojnim Minds alatima.
Minds žeton možete pretvarati, ili prebaciti u ETH (Ethereum, ili Ether) Blockchain (On-Chain).

Pridružite se zajednici:

Kontaktirajte nas u decentralizovani P2P messengeru, Jami:
u njemu, potražite "banat", to je sve.

Želimo svim Korisnicima puno uspeha u radu na Minds Portalu.

Unapred vam se zahvaljujemo za vaš doprinos glasanjem i aktivnošču.

Agencija GETRON zadržava sva prava budućih promena, kako samostalnih, tako i zajedničkih donesenih izmena od strane zajednice, u Projektu Minds @getron.

 

Administracija kanala Minds @banat.