explicitClick to confirm you are 18+

Liquid8 - Varlıkları Tokenlaştıran Blockchain Platformu

ICOratingAug 15, 2018, 10:02:05 PM
thumb_up4thumb_downmore_vert



Sevgili blockchain ICO proje takipçileri, değerli kripto para severler, bu makalemde sizler için kripto para dünyası ile gerçek dünyaya ait varlıklar arasında bir köprü olacak olan ve gerçek varlıkları blockchain üzerinde tokenlaştırmasıyla al – sat işlemlerine konu olabilen sayısal değerlere dönüşmesini sağlayacak devrimsel nitelikte Liquid8 ICO Projesini incelemek istiyorum.

Liquid8 nedir?

Liquid8, üyeler arasında varlıkların küresel olarak değişim ve borç için tokenlaştırılmasını sağlayan, merkezi olmayan bir eşler arası (P2P) çok işlevli platformdur. Liquid8, Blockchain'in benzersiz özelliklerini kullanarak gerçek dünyadaki varlıkları herkes için erişilebilir ve hesaplı hale getirecektir. Girişimleri, tüketicileri ve finansal hizmet sağlayıcıları, merkezi olmayan eşler arası bir ekosistem üzerinde biraraya getirmek için bir ağ geçidi oluşturacaktır.

Projenin Avantajları

• Basit: Deneyimli ve yeni kullanıcılar için tokenlaştırma sürecini kullanıcı dostu ve erişilebilir hale getirecektir.

• Verimli: Aracılık maliyetlerini ve verimsiz yönetimi ortadan kaldırmak için Akıllı Sözleşmelerden faydalanacak, blockchain altyapısının sunmuş olduğu imkanları kullanacaktır.

• Güvenlik: Biyometrik kimlikler, bug tespit ödüllü yarışmaları da dahil olmak üzere sağlam bir siber güvenlik yapısı olacaktır.

• Şeffaf: Projenin platformu blockchain altyapısında olacağından dolayı herkesin sistemi görebileceği, hareketleri izleyebileceği bir altyapıya sahiptir. Bu kapsamda yapılan işlemlerin izleri blockchain ağı üzerinde herkesin erişebileceği şekilde depolanacaktır. Böylece platformun işlevleriyle ilgili şeffaflık da sağlanmış olacaktır.

• Uyumlu: Yerel ve uluslararası ‘KYC - Müşterinizi tanıyın’ ve ‘Kara Para Aklamayı Önleme’ düzenlemelerine uyumlu bir platform olacaktır.



Küresel Varlıklar Blockchain Ağı Üzerinde Sayısallaştırılacaktır:

Liquid8, varlıkları Blockchain'de konumlandırabilmek için Akıllı Sözleşmeler ve Blockchain Teknolojisini kullanacaktır. Böylece işlemler aracısız, önceden bilinir ve objektif bir şekilde otomatik olarak gerçekleştirilecektir.

Profesyonellerden oluşan kapsamlı ağıyla, Liquid8 gerçek dünya varlıklarının sorunsuz ve güvenli bir şekilde simüle edilmesini sağlayan blockchain ağına bağlı ve ağı dışında olan tokenlaştırma sürecini başarılı bir şekilde yönetecektir.

Adım 1: Varlık sahibi / Liquid8 topluluğu, gerçek dünyadaki varlıkların tokenize edilmesini talep eder.

Adım 2: Blockchain zincir dışı “proof of asset”; yani “varlık – kanıt” protokolü uygulanacaktır.

Adım 3: Gerçek dünyadaki varlık, tokenlaştırma için onaylandıysa,token düzenleyicisine elektronik bir anlaşma gönderilir.

Adım 4: Token düzenleyicisinin, elektronik sözleşmenin şartlarını ve koşullarını kabul etmesi durumunda, zincir üzerindeki “proof of asset”; yani “varlık – kanıt” protokolü otomatik olarak devreye girecektir.

Adım 5: Katılımcılar daha sonra, alabildikleri risk seviyesine göre tokenlaştırılmış bu varlıkları satın alabilecektir. Bu kapsamda bir anlamda gerçek dünyadaki varlıklar tokenlar aracılığıyla hisseleştirilmiş olacaktır.



Liquid8 Platformunun Özellikleri:

Çok Varlıklı Cüzdan

Kripto varlıklarınızı ve tokenlaştırılmış varlıklarınızı doğrudan Çok Varlıklı Cüzdanı üzerinden yönetip, saklayabilirsiniz.

P2P Sosyal Takas

Al-sat işlemlerini yapacak taraflar, herhangi bir aracı olmaksızın eşler arası şekilde şeffaf ve adil bir çerçevede kripto paradan fiat paraya veya kripto paradan kripto paraya olacak şekilde işlemlerini istedikleri ödeme metoduyla gerçekleştirilebilecektir.

P2P Anlık Takas

“Akıllı Fiyat Optimizasyonu”, “Likidite Erişimi” ve “Çok Varlıklı Cüzdan İçindeki Kripto Varlıklar Arasında Anlık Takas” imkanlarını sunacak bir anlık takas değişim protokolü olacaktır.



P2P Küresel Kredi Verme

Blockchain teknolojisi ve Akıllı Sözleşmelerin kullanımıyla, kripto bazlı kredilendirme ile fiat bazlı kredileri birleştiren devrim niteliğinde bir merkezi olmayan kredi platformu olacaktır.

ICO ve Token Satış Bilgileri:

Projenin tokenı ERC 20 tabanlı LQ8 tokenı olacaktır. Bu token platform bünyesinde işlemlerde ödeme aracı olarak kullanılmanın yanı sıra “bug” tespitine yönelik yarışmalarda ödüllendirme için de kullanılacaktır. Ayrıca ICO sürecinden sonra kripto para borsalarında al – sat işlemleri için listelenmesi planlanmaktadır.

Softcap: 3 Milyon Dolar

Hedef: 30 Milyon Dolar

Hardcap: 35 Milyon Dolar

Toplam Token Kaynağı: 700 Milyon Token.

Kamu Satışı için Ayrılan Token Miktarı :% 50 (350 Milyon Token)

Özel / Satış Öncesi Bonus Jetonu:% 15 (105 Milyon Token)

Token Fiyatı: 0,10 ABD doları

Not: ICO ve öncesi süreçte satılmamış tokenlar yakılacaktır.

Ön Satışlar: 25 Ağustos -08 Ekim 2018

ICO Ana Satışları: 09 Ekim - 07 Kasım 2018

Token satışlarına ilişkin güncel tarih ve bonus imkanlarını projenin telegram hesabı olan https://t.me/lq8en üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca token satışlarına ilişkin her türlü sorunuzu [email protected] e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Proje Ekibi:

Projenin CEO’su May Sukumpeeranont isimli bir bayan girişimcidir. Kendisi aynı zamandaTayland Bangkok merkezli VIP Cleaning Services şirketinin kurucusudur. Geçmiş tecrübeleri arasında yine Tayland merkezli olan Dataone Asia Company Limited’de müdürlük, Motif Technology Public Company Limited Şirketinde muhasebe şefliği ve Kasikorn Bank PLC’de Satış Müdürlüğü bulunmaktadır.

Proje Ekibinin diğer üyeleri de blockchain, finans, bilgi ve iletişim teknolojileri, aplikasyon geliştiriciliği gibi alanlarda uzmanlığı ve tecrübesi bulunan kişilerdir. Projenin Stratejik Ortakları arasında Innovating Capital, SMFX Solidary Markets FX, Advant Solutions, TokenGet, ICOYard, Capital Hedge Fund gibi önemli girişimler bulunmaktadır.



Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen Aşağıdaki Linkleri İnceleyiniz:

WEBSITE: https://lq8.io/

WHITEPAPER: https://lq8.io/assets/docs/whitepaper_4.pdf

FACEBOOK : https://www.facebook.com/LQ8io-Liquid8-152207538972474/

TWITTER: https://twitter.com/LQ8_Liquid8

TELEGRAM: http://t.me/lq8en

Author:

BTT Username: techno99

BTT URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2034249

MEW: 0x68AAb7e8AD08ebfB91bB44f66Ec38fDe9602c2cB