explicitClick to confirm you are 18+

KuBitX - Kripto Para Borsası Proje İncelemesi

ICOratingAug 7, 2018, 8:10:22 PM
thumb_up4thumb_downmore_vert



Sevgili kripto para severler bu makalemde sizler için son zamanlarda adını farklı platformlarda duyduğum ve dikkatimi çeken, yeni nesil kripto para borsası olacak olan KUBITX Projesini incelemek istiyorum.

Kripto paralara olan ilgi Bitcoin’in 2009 yılında doğmasından günümüze kadar, özellikle son yıllarda oldukça artış gösterdi. Her geçen gün global anlamda daha çok kişi kripto paralar ile ilgilenmekte ve bunlara yatırım yapmaktadır. Diğer taraftan her geçen ortaya çıkan yeni ICO projeleriyle kripto paralar hayatın daha çok içine girmekte, daha çok uygulama alanı bulmaktadır.

Mevcut durum böyleyken kripto paraların kendini gösterebildiği en önemli yerlerden olan Kripto Para Borsalarıyla ilgili bir takım sorunlar varlığını devam ettirmektedir. Bunlar arasında; geciken işlemler çerçevesinde zayıf müşteri ilişkileri, platformlara üye olma, para yatırma ve çekmeyle ilgili yaşanan sorunlar, güvenlik riskleri, müşteri fonlarının hacklenmeye karşı oldukça riskli duruşu sayılabilir.

İşte kripto para borsalarında yaşanan bu sorunları kökten çözecek, son teknoloji ile donatılmış olan ve kripto para borsasından çok daha fazlası olmayı hedefleyen KuBitX Projesi hayata geçirilmeyi beklemektedir.



KuBitX Nedir?

KuBitX, şu anda dünyanın her yerinde kullanılan en sağlam ve gelişmiş kripto ticaret platformlarından biridir. Dünyanın dört bir yanından insanların kolaylıkla kullanabilmelerini sağlamak için basit ve kullanıcı dostu bir modda oluşturulmuştur. Bunun amacı, geldikleri yere bakılmaksızın herkesin blok zincir teknolojisinin sahip olduğu güce hakim olmasını sağlamaktır. KuBitX ekosistemi bir dizi bileşen içerir.

Son derece gelişmiş ve yüksek verimli yönetici panosunu, Kubitx cüzdanlarını ve al – sat işlem motorlarını içeriğinde barındırır. Yönetici panosu, esas olarak platformda yer alan etkinlikleri düzenlemek için kullanılır.

Tüm dünyadaki insanları hedefleyerek; Kubitx, dünyanın her yerinden alıcılar ve satıcılar tarafından kullanılabilen farklı bir kripto pazar yeri olmayı hedeflemektedir. Bu platformun arkasındaki insanlar eşlerarası P2P ödeme ekosistemiyle projenin çok daha güçlü olduğuna inanmaktadır. Bu nedenle, geleneksel finans düzenlerinin daha sağlam ve verimli ödeme sistemleriyle ikame edilmesinin sadece bir zaman meselesi olduğuna inanırlar. Kubitx Tokenı orijinal olarak ETH blok zincirine dayanacaktır. Ancak, proje ekibinin yakın gelecekte bağımsız bir blok zinciri başlatmak yönünde stratejileri de bulunmaktadır.

KuBitX'in Özellikleri

• Al – sat işlem ücretlerinin, diğer borsalar tarafından kullanılanlardan sekiz kat daha ucuz olması öngörülmektedir.

• Tanıtılan herhangi yeni bir kripto para için sisteme giriş prosedürü, platform üzerinden bir günden az bir süre içinde gerçekleşecektir.

• Kubitx tokenını kripto para birimlerine veya fiat paraya platform üzerinde kolayca dönüştürebilirsiniz.

• Tüm işlem ücretleri, Kubitx tokenı kullanılarak ödenecektir.

• Tüm müşteri fonları için bir garanti sağlamak üzere, bu platform aracılığıyla üretilen varlıkların % 70'i bir online zincire bağlı olmayan depolama cüzdanında saklanacaktır.



KuBitX Projesinin Avantajları

Güvenli Bir Platform ve Ekosistem olması: Geliştiricileri bu günlerde kullanımda olan platformlarla geniş çaplı bir kıyaslama gerçekleştirdiler. Bu onların rakiplerinden birkaç adım önde olduklarını teyit etmelerini sağladı. Ayrıca, güvenlik ekipleri önde gelen güvenlik kuruluşları içerisinde yer alan profesyonellerden oluşturulmuştur.

Ölçeklenebilirlik: Kubitx platformu altyapısı itibariyle farklı seçeneklerle daha da büyümeye hazır olacaktır. Bu, genel kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni özellikler ve eklemeler kabul etmeye her zaman imkan olacağı anlamına gelmektedir.

KuBitX KBX TOKEN ICO Detayları

Ticker: KBX

Toplam Arz: 500.000.000

Projenin tokenı olan KBX Ethereum ERC 20 standardına dayanmaktadır.

ICO satışlarında ETH kabul edilecektir. Satışlar için Soft Cap hedefi olarak 10.000 ETH, Hard Cap hedefi olarak da 25.000 ETH belirlenmiştir.

Projenin devam eden ön satışlarına katılmak için https://dashboard.kubitx.io/ linkini kullanabilirsiniz.



Proje Ekibi

Projenin CEO’su ve Kurucu Ortağı Eric Annan isimli Blockchain Girişimcisidir. Kendisi sertifikalı Bitcoin uzmanı olmanın yanı sıra Nijerya ve Gana’da faaliyet gösteren Digitalkudi.com kripto para borsasının da kurucusudur. Ayrıca Huawei Teknolojileri şirketinde yöneticilik de yapmıştır. Projenin diğer üyelerine baktığımızda onların da genelde Blockchain ve finans alanında tecrübeli kişiler olduğu ve genel olarak Huwaei’nin eski çalışanlarından olduklarını görüyoruz.



Genel Değerlendirme:

Blockchain endüstrisinde, kripto para borsaları tokenlar ve kripto paraları bir araya toplayan temel platformlar haline gelmiştir. Şu anda devlet düzenlemeleri nedeniyle bazı ülkelerde az sayıda platform mevcuttur. Diğer taraftan kripto paralara olan ilgi de hızla artış göstermektedir. KuBitX gibi kripto para borsalarına bu bakımdan her geçen gün ihtiyaç artacaktır. Bu durum ile platformun fark oluşturan özellikleri birlikte değerlendirildiğinde geleceğin Binance’ı olmaya aday olduğunu ifade edebiliriz.

Ayrıca KuBitX Projesinin bağımsız ICO değerlendirme siteleri tarafından yüksek başarılı ICO projeleri arasında olacak şekilde değerlendirmesi yapılmıştır. (ICO bench: 4.8/5; Track ICO 5/5; Foundico 8.5/10)

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret edin;

Website: https://kubitx.io/

Whitepaper: https://www.kubitx.io/wp.pdf

Telegram Community: https://t.me/kubitx_official

Telegram Announcement: https://t.me/kubitx_ann

Twitter: https://twitter.com/kubitx

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/kubitx-exchange/

Instagram: https://www.instagram.com/kubitx.exchange/

Medium Blog: https://medium.com/@kubitx

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm6o0xRXXlrPR0-OqcBwXOA

GitHub: https://github.com/KuBitXExchange

Reddit: https://www.reddit.com/r/KubitX

Facebook: https://www.facebook.com/kubitx/

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4628365

YAZAR:

BTT Username: techno99

BTT URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2034249

MEW: 0x68AAb7e8AD08ebfB91bB44f66Ec38fDe9602c2cB