explicitClick to confirm you are 18+

FAST & FURIOUS

travel1212Oct 1, 2019, 8:01:39 AM
repeatthumb_upthumb_down


Snorscooter

Fast en Furious scooters heeft een uitgebreid assortiment als het om snorscooters gaat. Naast bekende merken zoals Piaggio, Kymco, Sym en Peugeot hebben wij ook minder de bekende merken waaronder IVA, AGM, BTC, Turbho en Killerbee.

Zoek je een goedkope snorscooter dan kom je wat sneller bij de wat minder bekende scootermerken uit. Vooral de goedkope retro snorscooters zijn erg populair op het moment. Voor onder de 1000,- euro kun je al een snorscooter kopen! Hecht je meer waarde aan kwaliteit dan zijn de bekendere merken meer aan te raden. De Vespa snorscooter is een van de beste die er te koop is, echter is dit niet een van de goedkoopste. Piaggio, Sym, Peugeot, Kymco, Yamaha en Aprilia zijn allemaal prima merken waar je ook wat van mag verwachten.

 

Wat is een snorscooter

Een snorscooter is een scooter welke niet harder kan rijden dan 25 kilometer per uur. Aan de achterzijde is hij voorzien van een blauwe kentekenplaat. Bij een snorscooter hoeven jij en je passagier geen helm te dragen. Uiteraard is het niet verboden om wel een helm te dragen. Dat draagt namelijk zeker bij aan je persoonlijke veiligheid. In veel steden mag je met een snorscooter op het fietspad en met een bromscooter niet. Dit heeft te maken met het snelheidsverschil. Een bromscooter kan maar liefst 45 kilometer per uur en is te herkennen aan de gele kentekenplaat op de achterkant. Tevens ben je bij een bromscooter wel verplicht een helm te dragen. Voor het besturen van zowel de snor- als bromscooter moet je minimaal 16 jaar oud zijn.