explicitClick to confirm you are 18+

HUBRISONE: Bir Bankadan Çok Daha Fazlası

tokenexpertSep 23, 2018, 5:24:39 PM
thumb_upthumb_downmore_vert

HUBRISONE: Bir Bankadan Çok Daha Fazlası

HubrisOne, bir kripto para bir cüzdanı olarak karşımıza çıkıyor. Bu cüzdan güçlü, akıllı, düzenlenmiş ve uyumlu bir dijital Apple ve Android uygulamalarını içine birleştirilen geleneksel fiat banka hesabıdır. Proje bu iki güçlü sanayinin faydalarını sorunsuz bir şekilde birleştirmeye odaklanmıştır.

HubrisOne’u kullanımı kolay, güvenli ve akıllı olacak şekilde tasarlandı. Bunun yanı sıra bu proje dijital bir kripto-para dostu dostu banka hesabından daha fazlasıdır.



Bu teknolojinin üzerinde durduğu bir konuda size bahsetmek istiyorum. Geleneksel fiat para birimleri ve kripto para birimleri birbirinden bağımsız olarak çalıştırılmamalı prensibini destekleyen bir projedir. Gelecekte kripto para birimlerinin ve fiat para birimlerinin, her biri kendi kullanım durumlarına sahip olan, küresel para biriminin tek bir seçeneği olarak çalışacağına inanmaktadırlar. Pazarın, yukarıda belirtildiği gibi iki tür para birimi arasında dengeli bir orta zemin bulmak için geliştiğini ve gelişecektir.

HubrisOne APP

HubrisOne uygulaması, cryptocurrency entegre dijital bankacılık Hubris aracılığıyla benimseme oranını artıracaktır. Cryptocurrency entegrasyonu ile tanıdık bir bankacılık çözümü sunmaktadır. HubrisOne uygulamasının kullanımı oldukça kolay ve sadedir. Bu uygulamada kripto paralarınızı rahatlıkla yönetebilir , birbirlerine atayabilir veya hızlı bir şekilde normal fiat aralığına geçiş yapabilirsiniz. Bunların hepsi tamamen sizin elinizde. Aşağıya HubrisOne cüzdanımının kullanımı ile ilgili ingilizce bir video bırakıyorum. Bu video HubrisOne resmi youtube sayfasında yayınlanmıştır.


Çalışma Sistemi

Dolar ve avrupa birliğinin kullandığı euro gibi dominant para birimlerinde bir banka hesabı oluşturmayı son derece kolay ve basit hale getiren HubrisOne platformu bu alanda öncü olmak istiyor. Bunun sayesinde müşteri tanıma kara paranın aklanmasının önlenmesi gibi olaylara çözüm getiren bu sistemi kullanıcılarının onayı üzerine, fonlarını bugün banka hesaplarında olduğu gibi aktarabilecek, aktarabilecek ve depolayabileceklerdir. Kullanıcıların saniyeler içinde sınırsız kişisel IBAN, BIC ve İngiltere sıralama kodu ve hesap numaraları oluşturmasına izin vermek, tasarruflar, kolej fonları veya tatil tasarrufları için kişisel hesaplar ekosistemi oluşturur. Bu program ile çalışanlarınızın maaşınıza güvenli bir şekilde ödeme yapabilir veya fatura yollayabilirsiniz, hepsi sizin elinizde.



Sonuç

Evet arkadaşlar , elimizde gerçekten kayda değer bir proje olan HubrisOne var. Baştan söyliyeyim bu kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir ancak yatırım yapmak istiyorsanız kesinlikle incelemeniz gereken bir proje. Yazımı okudunuz için teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

LINKLER

Website | ANN | Bounty| Telegram