explicitClick to confirm you are 18+

QILIMANJARO - РЕИНОВОЙ КВАНТОВОЙ ВЫЧИСЛЕНИЯ

panjkeJun 22, 2018, 12:50:44 PM
thumb_up3thumb_downmore_vert

Огляд

Qilimanjaro є платформою, яка створює екосистему децентралізованого квантового обчислення кожній компанії та індивідууму без потреби у квантових комп'ютерах. Qilimanjaro розробляє Open QL - мову відкритого коду, яка зможе працювати на будь-якій онлайн квантовій платформі та побудувати чудову спільноту квантових програмістів. Qilimanjaro працює над характером і поведінкою квантової теорії на основі атомних і субатомних рівнів.

Qilimanjaro Екосистема

Qilimanjaro складається з чотирьох частин. Вони є -

1. Обчислювальна служба Qilimanjaro (QCS). Мета QCS - побудова квантових комп'ютерів, які працюють на біти та кубіти, і надають доступ всім користувачам як зручну платформу хмарних служб. Квантові обчислення дозволять компаніям та окремим особам вивчати квантову обчислювальну платформу за більш низькою ціною.

2. Qilimanjaro Software Services (QSS). Метою QSS є створення операційної системи, яка допоможе фізичним особам та компаніям модифікувати свої проблеми в квантових алгоритмах, які працюватимуть на своєму Quilent Computer комп'ютері Qilimanjaro, щоб надавати послуги своїм клієнтам. Вони також надають послуги із запуску та аналізу експериментів на своєму квантовому комп'ютері.

3. Відкрити QL - Open Q - це децентралізована мережа з відкритим кодом. Це платформа алгоритмів, в якій реалізація та обговорення проблемного рішення будуть оброблятися вченими або розробниками алгоритмів та надавати їм можливість досліджувати власні алгоритми. Це центральне джерело між науковою спільнотою та розробниками, де обидва отримують винагороду за свою роботу.

4. Qilimanjaro Platform Qibo - це платформа для програмістів, де вони виконують інтерфейс програмування в метамови, який буде працювати на своїх квантових комп'ютерах. Ця платформа для мов програмування робить найбільшу спільноту програмістів, які цікавляться квантовим програмуванням. Зробивши екосистему квантового програмування, вони роблять зусилля для просування своїх токенів винагород, названих як QBIT.

Команда José Ignacio LATORRE - генеральний директор - він був засновником Centro de Ciencias de Benasque Педро Паскуаль. Він видав два документальні фільми, один з них на останньому живу вченому Манхеттенського проекту. Працював консультантом з штучного інтелекту для приватного сектора. Він написав більше 100 робіт з фізики частинок та квантової інформації та керував 12 докторськими дисертаціями.

Пол Форн-Д'АЗ - керівник служби обчислювальної техніки Q - він має досвід роботи в надпровідних квантових пристроях для квантових інформаційних застосувань та квантової оптики. Він отримав докторську ступінь з TU Delft в 2010 році, вивчаючи кубіти надпровідного потоку та межі міцності взаємодії з надпровідним резонатором.

Артур ГАРЧЯ-САЄЗ - керівник програмного забезпечення Q Software - він очолює команду алгоритмів QUANTIC. В даний час він працює в суперкомп'ютерному центрі Барселони з проблем оптимізації та застосуванню машинного навчання.

Token Matrix

Token - QBIT

Ціна - 1 QBIT = 0.185 USD

Приймання - ETH

Мінімальний

обсяг інвестицій - 20,000 USD М'який ковпак - 9,900,000 USD

Hard cork - 25,000,000 USD

Країна - Естонія

Вирок

Qilimanjaro створює платформу, яка працює за характером квантової теорії. Вони розробляють екосистему, яка є децентралізованою мережею з квантовими обчисленнями, де кожна компанія та окремі особи можуть виконувати свої завдання, не володіючи квантовими комп'ютерами.

Існує 8 основних членів команди, які є докторантськими фахівцями та досвідом у галузі обчислювальної та програмної послуг та технологічного програмного забезпечення з ICO та фінансовими знаннями. Існують 3 інших радників, які займають посаду керуючого директора, старшого директора, ККО в Асоціації "Квантова Всесвітня" та "Qubit Protocol". Команда має прекрасну підготовку та досвід.

Бібліотека детально пояснюється у добре структурованому форматі, де кожен може легко зрозуміти.

Дорожня карта, яка надається до 2023 року, і вони виконують завдання згідно з їх дорожньою картою, яка дається належним чином.

MVP все ще не випущений, вони скоро це усвідомлюють.

Реклама в соціальних мережах дуже низька і не дуже активна в Telegram Group.

Щоб отримати додаткову інформацію, відвідайте посилання нижче:

Website: https://qilimanjaro.io

Whitepaper: https://qilimanjaro.io/static/whitepaper.pdfTwitter:https://twitter.com/qilimanjaro

Telegram Group: https://t.me/qilimanjaro

Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3738302

Panjke https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1002513

ETH: 0xDb159732aEEBc8aB3E26fA19d2d144e4eACAAca2