explicitClick to confirm you are 18+

HOMELEND: НАСТУПНА ГЕНЕРАЦІЯ ДЕЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ ГОЛОВНИХ ІПОТЕЧНИХ ФІНАНСУВАННЯ ПЛАТФОРМИ

panjkeJul 16, 2018, 11:21:49 AM
thumb_up2thumb_downmore_vert

Homelend - це децентралізована платформа, яка дозволяє фінансувати контрактне кредитування наступного покоління. Родина створює інтерфейс для координації взаємодії між позичальниками, фахівцями з кредитування та різними зборами, які беруть участь у ланцюжку вартості житла. Таким чином, він забезпечує зворотне інвестування в житлове кредитування за допомогою спільної моделі з безпекою, прозорості та автоматизації, що забезпечується розповсюдженою книжкової інновацією (DLT) та блискучими контрактами.

Вигода Homelend:

Від ручного, довгого, обтічного та ефективного

Вбудовування заздалегідь визначеного бізнес-обґрунтування в жорсткі контракти, оцифрування документації та усунення безглуздої форми, Homelend автоматично виконає висновок до кінцевого процесу виникнення, скорочуючи його від 50 до 20 років.

Від неоднозначного, незручного до прозорого і легко зрозумілого

Homelend має намір створити процедуру кредитування, яка не просто цікава, але додатково проста і розумна. Це дасть змогу позичальникам мати змогу без зусиль подати заявку на отримання кредиту, відстежувати статус їх застосування за будь-яких обставин та безпосередньо взаємодіяти з фахівцями із контрактних кредитів.

Від дорогого посередництва до економічно ефективного та середнього рівня вільного

Безперервний характер, безпека та прозорість, надані компанією DLT, дозволяють записувати обміни, включаючи кредити, без банків, які діють як між собою. Це зменшить витрати для двох позичальників та спеціалістів із кредитування, а мінімізує їх відокремлення.

Від Вразливих, ненадійних до довірених та безпечних

Централізація та процедури на папері є ключовими чинниками нестабільності та вразливості, які відображають традиційну галузь кредитування житла. Один з видів атрибутів DLT і підкованих контрактів дає можливість "Homelend" надати платформу для фізичних осіб, які виконують багато грошових коштів у надійному, зрозумілому та надійному порядку.

Кредити на житло Кредити, що базуються на компаніях

Наявність будинку є однією з найважливіших потреб людини - необхідність того, щоб велика частина людей змогла керувати витратами шляхом вилучення позики на житло від Банку. Понад 8 мільйонів житлових позик щорічно випускаються лише в Сполучених Штатах.

Вбудовуючи заздалегідь визначене бізнес-обґрунтування в блискучі контракти, оцифрування документації та усунення безглуздих процедур, Homelend автоматично виконує висновок до кінцевого процесу створення, зменшуючи його від 50 до 20 років.

Як вона функціонує на платформі?

Підключення позичальника та банків у певний спосіб, який контролюється гострими контрактами, без залучення посередників. Позичальники подають заявку на аванс на придбання житла через платформу Homelend's. Ці програми будуть розглянуті та затверджені (чи ні) за допомогою машинного навчання та інновації в комп'ютеризованих міркуваннях. У цьому пункті кожен банк матиме можливість фінансувати заздалегідь затверджене аванс, купувавши з них "Ірис". Усі процедури контролюватимуться протоколом, який не підкоряється, а не людьми. На платформі Homelend, збір інформації здійснюється таким чином, що це "все просунуте". Навіть дані, що містяться в архівах на папері, повинні бути обмінені на розширені рекорди на базі інноваційних складових.

Фінансові потоки на Homelend, потоки фінансових активів від фахівців позик до позичальників (і, в кінцевому рахунку, для дилера) виконуються просто блискучими контрактами. Там є фінансові послуги, контроль або прийняття вибором Homelend.

Після того, як покупець отримає попереднє схвалення від системи, стосовно певної власності, контракт про аванс "зарахований" на платформу Homelend. Таким чином, позичальник подав особливе обличчя, і визначається міра кредиту.

Homelend розробляється як блок-схема, яка, по суті, збільшить обсяги фінансування житла, що може призвести до одних людей та сімей. Наша ціннісна рекомендація до чутливого соціального та прогресивного підходу пришвартована в P2P, яка має намір використовувати інновації для отримання прибутку суспільства. Тим не менше, Homelend додатково з урахуванням здорових і прибуткових бізнес-моделей, які знають про досягнення недостатньо рекламованої адреси. З однієї точки зору, Homelend створює інвестиційні відкриті двері для деяких людей, з рішеннями, які приєднуються до звичайних галузей промисловості, як землі, з інноваційними інноваціями, наприклад, blockchain. Знову ж таки, це робить його працездатним для деяких осіб (які через різні умови, включаючи існуючі обмеження в звичайних моделях кредитного ризику, не мають сильного рейтингу FICO,


Про Token

Токен HMD - це паливо, яке живить платформу Peel-to-Peer для кредитування Homelend. Основна функція - забезпечити доступ до платформи Homelend.

Token Ця утиліта також відіграє важливу роль у наданні швидкого, гладкого та зручного для користувача уніфікованого робочого процесу та безпечного.

Весь Токен може бути перетворено в HMD і від нього.

Символ: HMD

Кількість поставки: 250 мільйонів +

Стандарт: ERC-20

Номінальна вартість: 1 ETH = HMD 1600

Валюта: BTC, ETH, USD

Softcap: 5 мільйонів доларів США

Hardcap: 30 мільйонів доларів США

Їх команда дуже сильна та професійна для створення цього проекту

Виконавча команда

Генеральний директор Itai Cohen

Нетанел Бітань, головний технолог

Рікардо Енрікес, головний інноваційний директор

Амір Нахміас, представники бізнесу

Розробити команду

Михайло Танфілов Директор з питань стратегічного планування

Канат Тулбассиев Блокчайне ведучих розробників

RAM Stivi розробник заставки

Графічний дизайнер Кіжано Сол Альварадо / помічник громади

Розробники Vinod Morkile Blockchain

Консультативна рада

Еліран Мадар розвитку бізнесу / відносини з інвесторами

Йорам Узан підприємці

Консультант з маркетингу Моті Фрідман

Данні при оцінці

Raghuram Bala аналіз технології Executive

Експерт Ідо Самуельсона Блокхейна

Марк Кенігсберг Токеномікс Консультація та управління даними

Радник з розвитку бізнесу Хахам Адіна

Відвідайте посилання нижче, щоб отримати додаткову інформацію:

Website: https://homelend.io/

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3407541

WHITEPAPER: https://homelend.io/files/Whitepaper.pdf

Twitter: https://twitter.com/homelendhmd

Facebook: https://www.facebook.com/HMDHomelend/

TELEGRAM: https://t.me/HomelendPlatform/

MEDIUM: https://medium.com/homelendblog

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/18236177/

Reddit: https://www.reddit.com/r/Homelend/

Panjke https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1002513

ETH: 0xDb159732aEEBc8aB3E26fA19d2d144e4eACAAca2