explicitClick to confirm you are 18+

Livsfarlig propaganda på ung.no

klevstulAug 1, 2021, 2:21:14 PM
thumb_up2thumb_down

I sin iver etter å vaksinere flest mulig, sprer myndighetene livsfarlig propaganda på ung.no.

Under regjeringens hodeløse jakt på å injisere flest mulig med genterapi forkledd som korona-vaksiner, spres livsfarlige løgner på ung.no. Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom, hvor fagpersoner svarer på spørsmål.

ung.no er det med rette flere ungdommer som er bekymret over det som av flere omtales som det største medisinske eksperimentet gjennom tidene, nemlig korona-vaksinene. Det er skremmende å se hvilke svar de får, av såkalte fagpersoner. Svar fulle av manglende informasjon, udokumenterte påstander og løgner. Under følger eksempler på myndighetene sine råd til norske ungdommer, som er å lese på ung.no.

Har virkelig Pfizer-vaksinen så mye bivirkninger?

Jente, 20år: Snart 3 uker siden fikk jeg dose 1 av pfizer. Og nå ser jeg daglig overalt på nett om skumle bivirkninger. Noen sier at puppene blir større. Noen andre sier at man får hjerteproblemer. Noe med lymfeknuter?? Mensen blir vondere også tydeligvis. Er det virkelig sant at det er så mange bivirkninger?

Legen (11.07.2021): Det eksisterer veldig mange myter og skremselspropaganda om vaksiner og særlig koronavaksinene som har fått mye oppmerksomhet i lang tid. Husk at store deler av verdens befolkning nå allerede er blitt vaksinert og dette på svært kort tid. Vaksinen kan ikke påvirke noen av tingene du nevner permanent.

Grunnen til at du får anbefalt vaksinen er at helsemyndighetene etter en grundig vurdering har funnet ut at fordelene er klart større enn ulempene med vaksinering. Selv har jeg tatt på Astrazeneca og Pfizer og føler meg heldig som fikk tilbud om det. Hadde absolutt vaksinert meg på nytt med begge to, og vil vaksinere meg i fremtiden om det blir anbefalt ekstra doser.

KRITIKK AV SVARET

Myter om koronavaksiner har eksistert i lang tid, mens koronavaksinene kun har eksistert i kort tid. Forstå det de som kan! Når "store deler av verdens befolkning er blitt vaksinert på svært kort tid", kan man da vite hvilke langtidseffekter disse vaksinene har på befolkningen? Nei, selvfølgelig ikke!

Legen hevder at "Vaksinen kan ikke påvirke noen av tingene permanent". Dette til tross for at kvinner over hele verden melder om menstruasjonsendringer, slik som Marhú Salas og Kristin Thue i Norge, og over 1000 kvinner i Danmark. Hvor er dokumentasjonen på at disse bivirkningene ikke kan ha permanent effekt?

Flere har fått betennelse i hjertet etter vaksinering. Hundrevis i USA, noe som førte til advarsler på korona-vaksinene. I Norge gikk Legemiddelverket ut og advarte mot hjerteproblemer ,og i Israel har de også rapportert om dette. Den amerikanske professoren og hjertespesialisten Peter A. McCullough har vært veldig kritisk til bivirkningene, og den anerkjente kanadiske doktoren Roger Hodkinson har advart på det sterkeste mot varige skader som følge av betennelse i hjertet. Hvor er Legens dokumentasjon på det motsatte?

Legen skriver "Selv har jeg tatt på Astrazeneca og Pfizer og føler meg heldig som fikk tilbud om det." og utelater helt å nevne at helsepersonell sa nei til å blande disse vaksinene, ifrykt for bivirkningene.

Yngre er langt mindre utsatt for COVID-19 enn eldre, samtidig får de samme unge flere og sterkere bivirkninger av vaksinene enn eldre. Dette nevnes ikke av legen.

KONKLUSJON

Svaret er faktisk helt feil.

Kan man dø av Pfizer vaksinen?

Jente, 20 år: "Hei! Kan man dø av Pfizer vaksinen? Skal ta den men er litt redd. Er ellers frisk."

Helsesykepleier (20.06.2021): "Har du fått vaksiner før og ikke hatt noen alvorlig bivirkning så kommer dette å gå bra."

KRITIKK AV SVARET

Per 27. juli 2021 er det i Norge rapportert om 184 dødsfall etter injesering av Pfizer-vaksinen. I USA er det rapportert om flere hundre dødsfall i etterkant av Pfizer-vaksinering. Man vet også at Pfizer-vaksinen gir økt risiko for blodpropp. Til tross for dette, sitter det langt inne for myndighetene å innrømme at det er en sammenheng mellom vaksineringen og de påfølgende dødsfallene. Alle indisier tilsier imidlertid at det er en klar årsakssammenheng. Svaret på dette spørsmålet er utvilsomt ja. Videre finnes det ingen dokumentasjon på at dersom man ikke har hatt bivirkninger etter tidligere vaksiner, får man det ikke av koronavaksinene.

KONKLUSJON

Svaret er faktisk helt feil.

Rapportert inn leamus og nummenhet etter pfizer vaksine ?

Jente, 20 år: "Er det rapportert inn leamus og nummenhet ( paratesier ) etter pfizer vaksine ? Fikk det 4 uker etter andre dose."

Legen (24.07.2021): "Svaret er nei, - det er ikke rapportert inn slike bivirkninger etter denne vaksinen."

KRITIKK AV SVARET

Dette er direkte løgn fra Legen. Det er rapportert om både leamus og nummenhet som følge av Pfizer-vaksinering. Et par enkle søk bekrefter dette:

For eksempel er Guillain-Barré syndrom (GBS) listet som en bivirkning. Følgende står om GBS: "GBS is a rare neurological disorder in which the body’s immune system damages nerve cells which can result in pain, numbness and muscle weakness, progressing to paralysis in the most severe cases." Og på medscape.com, som kun er åpent for kommentarer fra helsepersonell, kan man lese mange fortellinger om leamus, eller "twitching", i etterkant av koronavaksinering. Som f.eks. "my right lower eyelid started twitching 5 weeks ago and is still ongoing", "I had my second Pfizer dose on the 7th April and the twitches started a week later," og "I noticed my calf's started twitching, in particular my right calf. I start getting quite anxious that something serious may be happening. Over the next 3 days twitching spreads across my body and small muscle spasms and pain points start.".

KONKLUSJON

Svaret er faktisk helt feil.

Litt redd for å ta en Corona vaksine, er det trygt?

Jente, 17 år: "Jeg er bare litt redd for å ta en Corona vaksine. Det tar som regel mye lengre tid å lage en vaksine og det er litt ukjent og føler på en måte ikke den sprøyta er helt sikker... Er det trygt?"

Legen (25.05.2021): "Vaksinene er trygge selv om de er utviklet på kortere tid enn det som er vanlig."

KRITIKK AV SVARET

Per 27. juli 2021 var det innrapportert til Legemiddelverket 199 dødsfall, 2073 alvorlige bivirkninger og totalt 22 520 bivirkninger som følge av disse vaksinene. Å hevde at disse vaksinene garantert er trygge, er dermed ikke sant.

KONKLUSJON

Svaret er faktisk helt feil.

Jeg er bekymret for bivirkningen av vaksinen

Gutt, 16 år: Hei, jeg ble født med talassemi en sykdom og potensielle hjerteproblemer. Er denne vaksinen farlig for meg? Jeg har hørt at Pfizer-vaksinen har gjort at noen har fått lammelser og til å med dødd. Så jeg er da usikker på om jeg vil ta den hvertfall siden jeg i tilegg har sykdom.

Legen (28.12.2020): Det eksisterer utrolig mange konspirasjonsteorier rundt vaksiner og spesielt denne som naturlig nok er mye i media om dagen. Det er ingenting som tyder på at vaksinen har noen alvorlige bivirkninger. Anbefaler deg derfor å ta vaksinen om/når du eventuelt blir anbefalt den.

KRITIKK AV SVARET

Det er vanvittig at noen kan kalle seg lege og samtidig komme med påstanden "Det er ingenting som tyder på at vaksinen har noen alvorlige bivirkninger". Allerede, mot slutten av 2020 fantes det mange indikasjoner på det motsatte, og en rekke spesialster advarte på det sterkeste mot disse vaksinene. Samtidig visste man at COVID-19 ikke var spesielt farlig for yngre. De siste månedene er vi også blitt klar over at vaksinene kan gi betennelse i hjertet.

KONKLUSJON

Svaret er faktisk helt feil.

Jeg skal kanskje ta koronavaksine, er usikker pga bivirkninger og p-piller

Jente, 17 år: "Jeg skal kanskje ta conronavaksinen. Grunnen til at jeg er usikker på om jeg skal ta den er at jeg er redd for at det skal skje noe alvorlig med meg. Hva er fordelene med vaksinen?"

Legen (05.07.2021): "Fordelene med vaksinen er at du er godt beskyttet mot alvorlig forløp av koronavirusinfeksjon. Du er også ganske godt beskyttet mot smitte, og har derfor også mye mindre risiko for å spre en smitte videre til andre. Rent praksis så slipper du karantene når du er fullvaksinert, noe de fleste setter pris på!"

KRITIKK AV SVARET

Data fra Israel viser at Pfizer-vaksinen er langt mindre effektiv enn først antatt. Nye tall peker på 39% effektivitet. Til tross for høy andel av vaksinerte, sliter Israel fortsatt med smitte. I Singapore er 75% av de som blir smittet fullvaksinert, og på Island er 80% av de smittede nå fullvaksinerte. I Norge melder FHI om stadig flere fullvaksinerte som blir smittede. Et lekket dokument fra helsemyndighetene i USA (CDC) viser også at vaksinerte smitter andre. Så det å hevde at man er "ganske godt beskyttet mot smitte" er i beste fall misvisende.

KONKLUSJON

Svaret er faktisk helt feil.

Er det trygt å ta koronavaksinen?

Gutt, 17 år: "Hei. Jeg lurer på om det er trygt å ta koronavaksinen? Jeg vet at det er helt trygt nå og at vaksinen er effektiv. Vi ser jo at den fungerer. Men det eneste jeg lurer på er om jeg kan få noen uheldige bivirkninger for eksempel 3, 4 eller 10 år etter at jeg hat tatt vaksinen? Er det i det hele tatt mulig at det kan skje eller kommer det helt sikkert ikke til å skje? Det er det eneste som stopper meg fra å ta den."

Legen (31.07.2021): "Det er ganske sjeldent at legemidler og vaksiner gir bivirkninger som er 'usynlige' i flere år før de kommer til uttrykk."

KRITIKK AV SVARET

Under forrige pandemi, svineinfluensapandemien i 2009, hvor 32 personer døde, ble rundt 45 % av befolkningen vaksinerte. I etterkant kom det frem at 10 døde som følge av vaksinene, flere hundre fikk alvorlige bivirkninger og det ble utbetalt mange hundre millioner kroner i pasientskadeerstatning. Det er også viktig å nevne at det ble avdekket tette bånd mellom legemiddelindustrien og WHO. Vi vet også at norske politikere er bundet av forpliktelser gjennom finansiering av vaksiner via Gavi, som sannsynligvis påvirker deres vilje til å vaksinere befolkningen.

Pfizer, som står bak én av koronavaksinene, står også bak medisinen Chantix. Chantix er en pille som skal hjelpe personer med å slutte å røyke. Medisinen ble godkjent i 2006. I år, femten år etter godkjennelsen, ble denne medisinen stoppet på grunn av at den gir økt risiko for kreft.

Et annet selskap som har utviklet korona-vaksiner er Johnson & Johnson. De har i flere tiår solgt kreftfremkallende talkum-pulver. Til tross for at selskapet var klar over bivirkningene, valgte de å fortsette markedsføringen og salget av produktene sine.

Det er usant å hevde at bivirkninger fra legemidler og vaksiner ikke kan oppstå over tid. Listen er lang. Mange eksempler kan finnes på nett.

KONKLUSJON

Svaret er faktisk helt feil.

Spørsmål etter første dose av koronavaksinen Pfizer

Jente, 20 år: "I går tok jeg første dose av koronavaksinen Pfizer. Men når jeg la meg i går og lå i senga en stund fikk jeg skikkelig smerter helt nederst i magen. Og akkurat lik smerte som under menstruasjon, bare at det er ikke det, og jeg fikk ikke det heller. Jeg har lest at det har vært noen teorier om at vaksinen kan gjøre jenter infertile. Er det sant? Det tenkte jeg på når jeg fikk smerter rundt/i eggstokkene. Hva tror du er grunnen til at jeg fikk samme type smerte som månedlige smerten? Det kan vel ikke påvirke fertilitet?"

Legen (30.04.2021): "Jeg tror ikke de menstruasjonslignende smertene var relatert til vaksinen. Det er ikke listet som en mulig bivirkning og det er heller ikke logisk at den skulle kunne gi den effekten. Det eksisterer ekstremt mange myter om vaksiner og konspirasjonsteorier, særlig på internett. Så jeg vil anbefale deg å holde deg til trygge kilder som her på ung.no. Vaksinen kan ikke gjøre jenter infertile."

KRITIKK AV SVARET

Legen "tror" i stedet for å vise til vitenskap, og kaller kjente bivirkninger for myter og konspirasjonsteorier. Vaksinen kan definitivt gi menstruasjonsforstyrrelser, som tidligere vist i denne artikkelen. Jeg mener også at denne gjennomgangen tydelig bekrefter at det er løgn å kalle ung.no for en pålitelig kilde!

KONKLUSJON

Svaret er faktisk helt feil.

 

Frode Burdal Klevstul
1. august 2021